FESTA SANT ANTONI I SANT SEBASTIÀ

Dia 19 varem celebrar la Festa de Sant Antoni i Sant Sebastià després de dos anys sense poder fer-ho! Va ser un èxit de participació i malgrat havia de ploure…el temps ens va respectar! Els caparrots de la nostra escola varen desfilar i varen sonar les Xeremies. També varem poder gaudir d’un bon berenar de llonganissa i pa amb botifarrons! Volem agrair la presència dels representants de Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma i donar les gràcies a tota la comunitat Educativa del CEIP Escola Graduada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>