VACANCES DE NADAL

Estimades famílies, com a final del tercer trimestre hi ha preparats una sèrie d’esdeveniments (que figuren al calendari que podeu consultar a aquesta mateixa pàgina web), dia 20 celebram el CONCERT DE NADAL a la plaça Raimundo Clar, de 10:45h a 12:15h del matí. Dia 21 farem la xocolatada amb coca de quarto de nadal pels alumnes. Volem recordam que tota aquella família que per algun motiu no haguès informat sobre possibles alèrgies del seus fill/es ho fassi abans de dia 20 a secretaria del centre. Així mateix, cal recordar que l’entrega de notes es fa integrament a través de la aplicació GESTIB i que aquestes estaran disponibles a partir de dilluns dia 18 de desembre.

Les vacances de Nadal comprendran de dia 22 de desembre a dia 7 de gener ambdós inclosos.

Bones Festes!