INICI 2N TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,

Benvolgudes famílies, donada la incidència de la COVID-19 vos recordam que estam fent feina per garantir la seguretat dels alumnes al nostre centre. Es reprendran les classes presencials tal i com estava previst dia 10 de gener.

Que han de fer les famílies:

-Donada la incidència i augment de casos positius hem d’extremar les precaucions i mesures de prevenció.

-Es recomana la presa de temperatura a qualsevol persona abans d’entrar al centre educatiu, sense que es puguin superar els 37,5.

-És molt important que no dugueu els infants als centres educatius quan presentin algun dels símptomes compatibles amb la COVID-19

-Els símptomes compatibles amb la COVID-19 en funció de les noves variants són: fatiga, irritació de gola, mal de cap, molèsties musculars, secreció nasal,esternuts, lumbàlgia, suors nocturns, nàusees, pèrdua de cabell,conjuntivitis, tos, febre i lleugera pèrdua de l’olfacte i el gust.

-En cas que un membre del nucli familiar presenti símptomes NO HEU DE PORTAR EL NIN/NINA A CLASSE i posar-vos en contacte amb el centre educatiu o els serveis d’Educovid per prendre les mesures oportunes de prevenció.

Per a qualsevol dubte contacteu amb el nostre Centre Educatiu al 971725806.

Salutacions.

Equip Directiu

Estimadas familias, dada la incidencia del Covid-19 os recordamos que estamos trabajando para garantizar la seguridad de losalumnos/as en nuestro centro educativo. Se retomarán las clases presenciales tal y como estaba previsto dia 10 de Enero.

Que han de hacer las familias:

-Dada la incidencia y aumento de casos positivos debemos de extremar las precauciones y medidas de prevención.

-Se recomienda la toma de temperatura a cualquier persona antes de entrar en el centro educativo, sin que se puedan superar los 37,5 ºC

-Los síntomas compatibles con la Covid-19 en función de las nuevas variantes son:

fatiga, irritación de garganta, dolor de cabeza, molestias musculares,secreción nasal, estornudos, lumbalgia, sudores nocturnos, náuseas,pérdida del cabello, conjuntivitis, tos, fiebre y ligera pérdida del olfato y el gusto.

-Es muy importante que los niños no acudan a los centros educativos cuando presenten algún síntoma compatible con la COVID-19.

-En caso de que akgún miembro de la unidad familiar presente siíntomas compatibles con la Covid-19 NO DEBEIS DE TRAER EL NIÑO/A A LA ESCUELA y poneros en contacto con el centro educativo o los servicios de Educovid para tomar las medidas de prevencion necesarias.

Para cualquier duda podeis contactar con nuestro Centro Educativo al 971725806.

Saludos.

Equipo Directivo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>