CHROMEBOOKS

Com ja sabeu, a partir del proper curs 2021-2022 introduïm els chromebooks com a eina de treball al CEIP Escola Graduada amb l’objectiu de millorar la qualitat educativa al nostre centre.

Això suposarà un estalvi econòmic molt importat per a les famílies, ja que aquest dispositiu els acompanyarà de 4rt d’Educació Primària fins a 4rt de la ESO de manera individualitzada, el que suposa un gran estalvi pel que fa a la inversió en llibres de text en format paper.

Aquesta iniciativa es farà efectiva a partir del proper curs només pels alumnes de 4rt d’E.Primària, encara que s’anirà implementant progressivament fins a 6è.

Es tracta d’una actuació conjunta entre les escoles de la zona i els instituts que tenim adscrits IES Arxiduc i IES Estacions, els qual ja fan fan feina amb chromebooks.

Amb aquest nou projecte el CEIP Escola Graduada es vol adaptar a les noves tendències educatives i donar resposta a una demanda de les nostres famílies, fent realitat una passa més cap un sistema educatiu de qualitat.

A partir del més de juny podreu accedir a partir d’aquesta web a la tenda virtual per adquirir els vostres Chromebooks.

Chromebook – Informació General

 

GUIA DE COMPRA PER LES FAMÍLIES

 

TENDA VIRTUAL

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>